How does mental fatigue affect the quality or quantity of output?

And, if it does, is mental fatigue a function of the lack of a challenging assignment or the fear of a potential injury?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2016/09/24
Bae-Kon Park
من قبل Bae-Kon Park , Site Quality Manager/ Lead Insepction Engineer , Daelim Industrial Co., LTD

1. Prioritize the work

2. Choose the path forward based on general principle

3. Exercise

howard crompton
من قبل howard crompton , Project QA/QC Manager , CCC

If you are mental then you need professional help or you may be a hazard to your fellow workers and out put