Which Software is mostly used for Video Editing in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل InParvez Ahmad , Video Editor , BBC News
تاريخ النشر: 2016/09/24

hi i think in UAE use adobe premier or final cut but i think the best one it`s avid media composer

My guess is either Adobe Premiere, on Mac, or Final Cut Pro because I see Macs everywhere

Amr Alkhani
من قبل Amr Alkhani , Director / Cinematographer / Editor / Colorist , AK Films

Most probably it is Adobe Premiere CC