Which picture element is changed when you edit a raster image?

تم إضافة السؤال من قبل aadesh gupta
تاريخ النشر: 2016/09/18
Tanzeel ur Rehman
من قبل Tanzeel ur Rehman , Senior Graphic Designer & Marketing Manager , Small Steps at GEMS Education UAE

Raster images are composed of pixels, editing them means changing the values of some pixels.

Alen Ajanovic
من قبل Alen Ajanovic , 2D - 3D Motion and Graphic designer , FIST Production

R.G.B. values of the "Pixel".