How does human institution maintain its supplier efficient?

تم إضافة السؤال من قبل amira tahri
تاريخ النشر: 2016/09/18
Islam abdelkhalek mansour hassaan
من قبل Islam abdelkhalek mansour hassaan , فنى كنترول قنوات فضائية , قناة الرحمة الفضائيه

It is selecting professional competencies and clarity of public and private incentives and encouragement organizational goals between supervisors and subordinates, support and purposeful planning and effective and provide comfort and safety

sameer abdul wahab alfaddagh
من قبل sameer abdul wahab alfaddagh , عضو هيئة تدريس , جامعة دلمون

When its strategy, mission and vision care to humans in terms of its development and maintain and provide all means of comfort to be able to tender and creativity and provide job stability and career development to him

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Agree with twice Expert answers