What is the document that gives the PM the authority to apply organizational resources?

A. The Scope PaperB. The Project Definition DocumentC. The Project CharterD. The Statement of Work

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/09/18
sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

thanks for invite

C. The Project Charter is my option

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Thanks for the invite.

Of course It is C - The Project Charter.

Nader Ali
من قبل Nader Ali , Technical office manager , AlSafwa Contracting

The answer is C) The Project Charter

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

 I thing the right answer is: C

Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

The project Charter is the correct answer

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Reply ------------------------------

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

Option-C The Project Charter.......................................................