Which is Most Effective in Construction Industry Project Management or Engineering Technology ?

تم إضافة السؤال من قبل RANVIR SINGH , Sr.Engineer Electrical , Fajar Al-Khaleej Cont. &Trd. Co. WLL
تاريخ النشر: 2016/09/17
Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

Engineering Technology is more effective up to certain level, better for learning and construction skills.

whereas project management is higher level after getting vast experience in engineering technology and management qualification and skills.