Why is a 3d printer not as good of an investment as a mill?

تم إضافة السؤال من قبل Bilel Najeh , مسوق إلكتروني و إدارة متجر إلكتروني , مؤسسة نقتدي للتجارة
تاريخ النشر: 2016/09/16
Abdurhman Habib
من قبل Abdurhman Habib , منسق مشتريات خارجيه , ترين - دله التجارية

I don't think that 3d printing is meant to be used for mass production, it is a way of giving a look and feeling of the design or prototype before going to the final production line.