In C# a Form maximum size is width 1386 height 788 how to change Size in Height 1000px?

تم إضافة السؤال من قبل Pathan Zarrar Khadar Khan , Windows System Administrator , Dyce Tech Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2016/09/12
Pathan Zarrar Khadar Khan
من قبل Pathan Zarrar Khadar Khan , Windows System Administrator , Dyce Tech Pvt Ltd

Like that ?????

Form.ActiveForm.Height=1000px;

Cross-thread operation not valid: Control '' accessed from a thread other than the thread it was created on.

Wajid Hussain
من قبل Wajid Hussain , Manager Product Development , TPS Pakistan (Pvt.) Ltd.

By defining height property of form to 1000px