Why do you feel you're qualified for this Front Office Manager job?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/09/12
Everline Okweso
من قبل Everline Okweso , Customer service assistant , Expo 2020

Because l have all the quality and good communication skill and l know how to interact with guest in an orderly manner.I know how i can use all my skill to make the guest to come back again and l am a friendly and always happy with people