The primary communication skills you will use in working with members of your project team will be:

A. Problem solving B. Negotiating C. Team building D. Public relations

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/09/12
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Option B- Negotiating is good answer.

Nada Mahfouz AlGhamdi
من قبل Nada Mahfouz AlGhamdi , Assistant Systems Engineer , Tata Consultancy Service (TCS)

That would be Negotiating which ensure the engagement of members in the project.