How do we predict the Real Estate Condition post 2020 Expo?

تم إضافة السؤال من قبل ASIF QUMAR , Property Consultant , Square Yards
تاريخ النشر: 2016/09/11
Tamer Safei Eldin
من قبل Tamer Safei Eldin , Managing Director, Board Member , El Obour for Real Estate Investment

I think the Expo 2020 will accumulate another peak in the property sales values maybe followed by a slight plunge to rationalize the price of inventories after the event.