When landing valve is open do the network pressure reduces even the main pump is running?

تم إضافة السؤال من قبل rajesh nair
تاريخ النشر: 2016/09/02
Ali Hamza
من قبل Ali Hamza , MEP Project Manager , Saudi Aircon

The main pump will run depending on pressure setting and sequence of operation set ,,regardless of which device is opened to release pressure.

shamseer muhammad
من قبل shamseer muhammad , Fire man com fire watcher , Department of civil aviation Ras Al khaimah international Airport

REPORT PUMP OPERATOR AND SUDDENLY OFF THE SYSTEM AND REDUCE PRESSURE AND  SHOULD CONNECT  A PRESSURE RELIEF VALVE.

JOHN PAUL PRITHIVIRAJ
من قبل JOHN PAUL PRITHIVIRAJ , Assistant Manager- MEP (Project Management) , ASENTIS GROUP, indiya

PRV (pressure regulating valve) Will regulate the pressure at stable value

Omer Hassan
من قبل Omer Hassan , Electrical Engineer , ETA Properties & Investments (P) LTD

When the landing valve is open, the network pressure reduces which initiates the pump to run to maintain the network pressure.