Does a fresher person with no work experience gets job in any gulf countries ?

تم إضافة السؤال من قبل SHADAB KHAN
تاريخ النشر: 2016/08/31
Michel El-Khoury
من قبل Michel El-Khoury , Human Resources Manager , Etoile Group - Kuwait

Definitely yes, it all depends during the internship. Many employers would offer a job to their internships if they are proven hard working and passionate individuals.