Which method of inventory costing is prohibited under IFRS? a. Specific identification. b. LIFO. c. FIFO. d. Average-cost.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/08/30
Zaheer uddin Raja
من قبل Zaheer uddin Raja , Accounts Supervisor , Pakistan International Airlines

b. LIFO .......................................................

Anser Mehmood
من قبل Anser Mehmood , Senior Accountant , FALCOR ENGINEERING & CONTRACTING SERVICES LLC

LIFO is prohibited under IFRS.