How does Global HR influence HR Management System ?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2016/08/29
alicia prins
من قبل alicia prins

The most common obstacles to effective HR management are cross-cultural adaptation, different organizational/workforce values, differences in management style. Doing business globally requires that adaptations be made to reflect these factors.

Different countries have different economic systems.