What is your greatest Procurement professional achievement and what are you looking for next in your career?

تم إضافة السؤال من قبل kudzaishe Maziva , Entreprenuer , Shoe Crazy
تاريخ النشر: 2016/08/28
Munsif  Ahmed
من قبل Munsif Ahmed , Production Planner , TECO Middle East Electrical & Machinery Company (TME)

Completing my graduation is my greatest procurement. In five years I don't want to be in a company but I want to be a company.