How to improve weather ability of pvc and cpvc pipes when used at 50to 55°c outside temprature?

تم إضافة السؤال من قبل sanjay Mahajan , Sr. Quality Supervisor , Del Seatek India Pvt Ltd clint of Qatar Petroleum
تاريخ النشر: 2016/08/28
sanjay Mahajan
من قبل sanjay Mahajan , Sr. Quality Supervisor , Del Seatek India Pvt Ltd clint of Qatar Petroleum

we have to add lead phosphate in compound or add UV stabilizer like Tinvin uv stab in formulation seperatly