Is English Language an official language for the UAE administartion and public services domain in general?

تم إضافة السؤال من قبل Maria Papageorgiou , European Lawyer - Translator , Juris Tax Pro
تاريخ النشر: 2013/09/25
Maria Papageorgiou
من قبل Maria Papageorgiou , European Lawyer - Translator , Juris Tax Pro

Thanks a lot Talat!

talat aseem awad a alall awad
من قبل talat aseem awad a alall awad , عامل انتاج , نستله

There is no doubt that the United Arab Emirates is one of the largest countries in the field of tourism and investment English languages ​​at work