Which switch vendor is the best for switching Cisco, HP, or juniper?

تم إضافة السؤال من قبل Rania Salama , IT Manager , Sadat university
تاريخ النشر: 2016/08/23
MOHAMMAD E
من قبل MOHAMMAD E , ICT Consultant -Sr. IT Network and Security Engineer (outsourcing / Freelancer) , SCC , Outsourcing

Juniper is the best vendor for switching

Mirza Hussain Baig
من قبل Mirza Hussain Baig , SOC Analyst , Saudi Emircom Company

Cisco is pioneer in Networking. Next is Juniper.