Which is the database to be used for Mobile App MySQL or MS SQL server?

تم إضافة السؤال من قبل Anoop T A , It Project Manager , OSCON
تاريخ النشر: 2016/08/23
jawad zeb
من قبل jawad zeb , Android Developer , ArchIT Solutions

Depending on mobile platform it differs

E.g. in windows phone MS SQL, while in Andorid SQLITE

Hadiqa Qureshi
من قبل Hadiqa Qureshi , Senior Software Engineer , Netsol Technologies

MySQL is suitable database used for Mobile App because of its minimal size

Awwab Ahmed
من قبل Awwab Ahmed , Web-Developer, Graphic-Designer. , Conobio

Microsoft SQL server is best option to use for Mobile Database