In your opinion what are the skills that you need to thrive tomorrow ?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Khatib , Economics Moderator , Bayt.com
تاريخ النشر: 2016/08/19
Mohammad Tahan
من قبل Mohammad Tahan , Customer Experience Executive , FlyDubai ( Temporary Contract )

Positive thinking and expansion in the field of work and Tawakul on Allah SWT first and always