Which country has the most number of Neuclear Power Plants installed in the world?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Qasim , Senior Electrical Engineer , Energy Associates (SMC Ptv.) Ltd.
تاريخ النشر: 2016/08/18
ubaid rehman
من قبل ubaid rehman

Most number of reactors (Nuclear power plant) installed in United States of America.

Ahmad Farghaly
من قبل Ahmad Farghaly , First Engineer , North Cairo Electricity Distribution Company (NCEDC)

United States of America USA

asif mahmood
من قبل asif mahmood , Electrical Design Engineer , Ministry of Defense

Unites states has most nubmer of nuclear power plants in the world.

manzoor ummar
من قبل manzoor ummar , Electrical Engineer , Tata Consulting Engineers

United States of America (99 operational reactors)