What is the best digital marketing tool to have a long term sale for a retail product or service?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Taha , Digital Director , Home of Performance
تاريخ النشر: 2016/08/17
Naveed Ali
من قبل Naveed Ali , Digital Marketing Manager , Tile Mountain UK

Google Adwords

Bing ADs

Email Marketing

mohamed nazmi
من قبل mohamed nazmi , Public Relation Officer , AL TAMIMI

1. Track every marketing campaign2. Free marketing opportunities3. Repetition4. Follow-up5. Become a resource6. Employee training7. Test8. Target9. Build customer relationships10. PR