How can we develop operation efficiency through hourly data?

تم إضافة السؤال من قبل Robin Das , Order Processing Manager , Cmunity Innovations Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2016/08/16
Robin Das
من قبل Robin Das , Order Processing Manager , Cmunity Innovations Pvt. Ltd.

It very good tool and medium to maximize efficiency through hourly data analyzing it  and keep tracking it, the performance and escape from performance  decline into day to day operation.