As a graduate from australia..is my degree in accounting and finance valid for a graduate job in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Moussa Reslan , Data Entry Specialst , Australian Electoral Commission
تاريخ النشر: 2016/08/15
Mohammad Salim
من قبل Mohammad Salim , Front Office Agent , Crown Tower Hotel

Yes, absolutely will be valid in UAE,

khalid ahmed
من قبل khalid ahmed , Cluster Sales Manager , Dvara Kshetriya gramin financial services Pvt LTD.

Yes, UAE hired so many Graduate employee across all over the Asia, why should not from Australia.you may search jobs in UAE.

Tariq Aziz
من قبل Tariq Aziz , data entry operator , Al Habib digital World

YES, IF U KNOW ENGLISH AS MUTI NATION LANGUAGE U CAN DO A JOB IN DUBAI