How many words you can type per minute?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed EL_Sayed , Chairman secretary - legal secretary , Top link contracting & general transport llc
تاريخ النشر: 2016/08/13
Mohamed EL_Sayed
من قبل Mohamed EL_Sayed , Chairman secretary - legal secretary , Top link contracting & general transport llc

Ican type 50 - 60 words per 1 min

Hamza Muharram
من قبل Hamza Muharram , Manager , Al-Materi Est.

I can type 50-60 words at time.

Awad Abdalbasit Elsadig Abdalrahim
من قبل Awad Abdalbasit Elsadig Abdalrahim , Branch Manager , Alnile Bank for commerce and development

I can type more than 25 words per minute .

Ammara Ammara
من قبل Ammara Ammara , Finance Officer , Dawood textile industries

Twenty Five words in Minute.

SAFEER  CHAKKALIPARAMBIL
من قبل SAFEER CHAKKALIPARAMBIL , Site Foreman , Roken Al Naseem Contracting And Maintenance

I CAN TYPE MORE THAN 25 WORDS PER MINUTES

Chiranji Lal
من قبل Chiranji Lal , Hardware & Software Engineer & backend executive , Micromax Service

Between 40 to 45 word per minute

Eric Chauhan
من قبل Eric Chauhan , IT-INTERN , FUTURENOW TECHNOLOGIES

About 40-50 words per minute.

Ahmed Abdrahman Osman Ahmed
من قبل Ahmed Abdrahman Osman Ahmed , Senior Geologist , Zaitoona Mining Company

40 words per minute approximately according to the  website by which  you can practice and learn the fast typewriting : 10fastfinger.com try it and enjoy it.

kaman singh khadka
من قبل kaman singh khadka , Salesman , Almarai Company

60 to 68 words in per minute