Can a separately driven generator share neutral, earthing & grounding with utility neutral, earthing & grounding?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Qasim , Senior Electrical Engineer , Energy Associates (SMC Ptv.) Ltd.
تاريخ النشر: 2016/08/11
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

This is for eletric engineer

Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , Plant Manager , Al Manaseer group

Thanks for invitation

I am apologies to answer this question wait from answers specialist

Separately driven generator neutral should be interconnected with utility neutral. However, ground and neutral at generator should be separate for proper operation of ground fault protection