When exploring business opportunity how do you decide whether to design a business plan or simply draft a feasibility study?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Zhairati , Group Marketing & Strategy Manager , Unigaz Company
تاريخ النشر: 2016/08/11
عيد سعيد محمد صبيح
من قبل عيد سعيد محمد صبيح , مدير مطاعم , شركة الاستثمارات الغذائيه

should take prominence. For bloggers also add a QR code and your contact number. I feel it encourages curiosity. If it is your company business card- your company logo, name, designation and contact number.

الإجابات (7)