Why self- awareness is very important in sales?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Saqib Madni , CLUSTER MANAGER (STANDIN) FSM , THE COCA-COLA BOTTLING COMPANY OF SAUDI ARABIA
تاريخ النشر: 2016/08/10
Mohammad Tahan
من قبل Mohammad Tahan , Customer Experience Executive , FlyDubai ( Temporary Contract )

Because any wrong information and wrong product you selling to the customer will put you in trouble and the company itself , this my opinion