What is the purpose of Missouris Boiler & Pressure Vessel Safety Act?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohammed Elsayed Ramadan , HSE Supervisor , ThyssenKrupp industrial solutions
تاريخ النشر: 2016/08/10
Khaled Mohammed Elsayed Ramadan
من قبل Khaled Mohammed Elsayed Ramadan , HSE Supervisor , ThyssenKrupp industrial solutions

The purpose of the act is to protect property and ensure the safety of those who work with and come in contact with boilers and pressure vessels.