What is the best way to develop the freash engineer?

تم إضافة السؤال من قبل hussein habeeb , field engineer , kalieg alslam for contracting
تاريخ النشر: 2016/08/10
sajid shaik
من قبل sajid shaik

Actually every fresh engineer have an intension to learn the work..

 so first let him learn the working nature and it will be fine in the future

Ismail Qawagzeh
من قبل Ismail Qawagzeh , Dcs Operator , Arab Potash company

Teach him the basic concept of marketing and how to get the best of everything through small amont of money