True or False: The Matching Principle states that expenses must be recorded when paid. A. True B. False?

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2016/08/09
Mohamed Abdul Kader Segu Mohamed
من قبل Mohamed Abdul Kader Segu Mohamed , Business Analyst , Sara Group Holdings

Matching Principles states that expenses must be recorded when paid is false