What you think about office politics?

تم إضافة السؤال من قبل ahamed hasan , Sales Engineer , Prime Air Conditioning
تاريخ النشر: 2016/08/07
ambreen ambreen
من قبل ambreen ambreen , officer , Caritas Pakistan hyderanad

incress you are khowledge in office work

Thahir Ifham
من قبل Thahir Ifham , IT administrative , Uno Chicago Grill Resturant Jeddah Saudi arabia

its comman  in every where

Khalek Khan
من قبل Khalek Khan , Assistant Manager HR , Samsung C&T

It is all over in the world. You have to play until your service. Salary increment, promotion everything depend on it. You can gain everything if you can play it with your maturity.

kadirkhan pathan
من قبل kadirkhan pathan

its comman thing..in this situation from my point of view.......its a golden chance to prove yourself and dont go down....