What is a shareholders' agreement?

تم إضافة السؤال من قبل wajdi hamza , محامي , مكتب حمزة لمحاماة الاعمال
تاريخ النشر: 2016/08/07
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Agreement which contains the Rights and Liabilities of the shareholders with regard to their voting rights, dividend rights, liability in case of winding up. My 2 cents. Thanks.