When should employees be informed of the fire hazards to which they are exposed at work?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/08/03
Raziullah Khan
من قبل Raziullah Khan , Housekeeper (VIP Family ) , Abdul Majeed Qureshi Exports - INDIA

At a very first day of Employee joining to the property

Mohammad ElItani
من قبل Mohammad ElItani , Operation Manager , Baladna Park (Aura Entertainment)

since day one, during the work induction, all hazards and prevention should be explained to the employee.