What is Shipping Finance?

تم إضافة السؤال من قبل Praveen Kumar.B.L , Regional Manager , Kerala State Woman"s Development Corporation
تاريخ النشر: 2016/08/03
SHAHZAD Yaqoob
من قبل SHAHZAD Yaqoob , SENIOR ACCOUNTANT , ABDULLAH H AL SHUWAYER

Buying and operating ships is incredibly expensive. Shipowners therefore need financing. Banks provide shipowners said financing through their shipping finance division