What is the marketing of future? Digital Marketing or Print Media or Printing?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Sadan Durrani , Enterprise Processor , Etisalat UAE
تاريخ النشر: 2016/07/29
Alaa Khaled
من قبل Alaa Khaled , Regional Director , Rosetti Marino Group

Clearly Digital marketing.

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

Yes, it is always, digital marketing.

Adnan Ahmad Ali
من قبل Adnan Ahmad Ali , Creative Executive , Nevcore Technologies International

Obviously Digital Marketing. And its started.

Amjed Mehboob
من قبل Amjed Mehboob , G.M -(Currently Job Seeking ) , Advance Education centre

Future for all , only it  depends on the kind of  Market , some markets will be more effectively target by digital and some by print media