What are types of defects in concrete which may occur after de-shuttering the structural elements?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2016/07/28
IMRAN MIRZA BAIG
من قبل IMRAN MIRZA BAIG , Lead QA QC Engineer , khatib and alami engineering counsultant

honeycomb, cracks,pinholes,rough surface

Ahilan R
من قبل Ahilan R , Scientific Assistant-D , Nuclear Power Corporation of India Ltd (NPCIL)

agree with  SIMON JOSEPH XAVIER RAJ

SIMON JOSEPH XAVIER RAJ
من قبل SIMON JOSEPH XAVIER RAJ , Project Engineer , ABB Global Industries and Services Pvt. Limited

1. Honey comb formation, (Aggregates are exposed)

2. Reinforcement exposure.

3. Irregular surface.

Laiq Khan
من قبل Laiq Khan , Site Engineer , Salini Impregilo S.P.A Dubai Branch

honey combing, rebar esposure or improper placement of concrete, unfair finish