What is the shortcut for area command in Autocad?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/07/28
zineb derbala
من قبل zineb derbala , architect , architecture et technologie

tape LI , select the object and ENTER

Heinrich Fabriga
من قبل Heinrich Fabriga , Quantity Surveyor Engineer , HHM Building Contracting LLc

aa is the shortcut command for area command.

Sagar Morey
من قبل Sagar Morey , Project Architect for MIXED USE TOWER 85 Stories , SAMSUNG C&T,a South Korean company.

Short cut for Area Command is AA..Entre..

PRANOY K P
من قبل PRANOY K P , Trainee Engineer , CADD Centre

To know the shortcuts in AutoCAD just type aliasedit in the command bar.

MOHAMED HARIS CHERICHI
من قبل MOHAMED HARIS CHERICHI , MEP Draughtsman , PETROSERV Limited

1. shortcut for area command is (Type AA) then we can measure area.

Elie Albouty
من قبل Elie Albouty , Energy Engineer , UNDP

the shortcut for area command is AA