Fixed Price contracts place more risk on the?

A. buyer

B. C or D

C. owner

D. contractor

E. seller

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/07/22
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

The most suitable option is

B. C or D

Nader Ali
من قبل Nader Ali , Technical office manager , AlSafwa Contracting

My answer is D) THE CONTRACTOR

Md Ashril Uz  Zaman
من قبل Md Ashril Uz Zaman , Senior Manager (MEP) , MG Properties Ltd. (Mohammadi Group)

Fixed Price contracts place more risk on the predictability, higher cost, market chaning, budgeting and ability to pay

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

The answer is:               B