How do you assign the keyboard characters or function keys to Autocad commands?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2016/07/21
Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

  1. Run CUI.
  2. On the left pane, expand ACAD > Keyboard Shortcuts > Shortcut Keys.
  3. Click Toggle Ortho.
  4. On the right pane, go to Properties > Access > Key(s).
  5. Click ...
  6. Enter F4 to assign it.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

By editing the ACCELERATORS section of the Autocad menu file we can assign keyboard

characters to Autocad commands.