Is it appropriate to use internet meme's as content for your social media channels ?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha
تاريخ النشر: 2013/09/23
Usman Naeem Khokhar
من قبل Usman Naeem Khokhar , Growth Hacker (Itchy Fingerz) , NetSol Technologies

That depends on the age group of your audience. Memes are popular among teenagers and millennials (25-35). Personally, I despise them so much.

Mahdi Zumraoi
من قبل Mahdi Zumraoi , bio medical engineer , Accurate for Integrated Services CO., LTD

I don,t no question but internet good to media channels