Why is it against the law for a man living in England to be buried in Wales?

تم إضافة السؤال من قبل Anirban Chakraborty , Network Administrator , Wipro Limited
تاريخ النشر: 2016/07/15
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Interesting question.  will await for answers from that local people or others who have knowledge about that subject. Thanks.