How can we make all the departments of management and leadership of the companies apply the employment law ?

تم إضافة السؤال من قبل حفصة المستظرف , سكرتيرة , مكتب محاماة : المحامية :خذيجة فاروق
تاريخ النشر: 2016/07/15
مها شرف
من قبل مها شرف , معلمة لغة عربية , وزارة التربية السورية

I agree with the answer given by Mr Omar. Thanks for the invitation.

Mohamed Azmy
من قبل Mohamed Azmy , accounting manager , Leverage for Financial Services

Law in general have a recipe coercion for each who subject to it's provisions

Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Simply , Governement should force the companies register its records in it and registering all assigned staff in labor office