The cement becomes useless if its absorbed moisture content exceeds?

تم إضافة السؤال من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)
تاريخ النشر: 2016/07/14
Farhana Siddique Fari
من قبل Farhana Siddique Fari , Coordinator , Coordinator at DFA, Dr Fazeela Abbasi, Advanced Skin, Laser & Hair Institute, Islamabad.

Another 'Brainstorming' Question! Thanks Dear Ksenija.

My choice is option:

E.  5%

Hrvoje Kancelak
من قبل Hrvoje Kancelak , Certificated Traffic Engineer , Office of independent engineer

The right answer is under E.  5%

Ashraf Mostafa
من قبل Ashraf Mostafa , Technical Consultant , Trasnsoft Solutions

I think it is 5%  - meaning E here