Are construction joints generally provided in concrete?

A. roads

B. retaining walls

C. lining of canals

D. lining of tunnels

E. all the above.

تم إضافة السؤال من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)
تاريخ النشر: 2016/07/12
Hrvoje Kancelak
من قبل Hrvoje Kancelak , Certificated Traffic Engineer , Office of independent engineer

The right answer is under: E. all the above.

Farhana Siddique Fari
من قبل Farhana Siddique Fari , Coordinator , Coordinator at DFA, Dr Fazeela Abbasi, Advanced Skin, Laser & Hair Institute, Islamabad.

A very 'Smart' Question!

I would choose option:

E: all the above