What is the easiest way of reload IOS of cisco router?

تم إضافة السؤال من قبل m.waqas m.javaid , (Pvt.) Ltd. As an WiMAX Engineer , Wateen Telecom
تاريخ النشر: 2013/09/23
Bekhouche Liamine
من قبل Bekhouche Liamine , Assistant Director of IT Departement , Algeria Post

reload command ..

Router # reload and press enter

Hashim Nouman
من قبل Hashim Nouman , Trainee Engineer , Symbia Private Limited

This is the link to the procedure. It might be different for the router series you are using. I have used this myself

http://www.cisco.com/en/US/docs/cable/cmts/ubr7200/configuration/guide/u72_a.pdf