In Primavera, we can compare two projects by claim digger. What are the advantages in doing so?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2016/07/11
Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

We usually use the claim digger to compare the two update version of same project to track the changes happened during the certain period or by the others.

I never see some one using it for two different projects.