What are the most important clauses to look at while reviewing trade supplier-distributor agreement and you are at the distributor side?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Osman Moharram , Senior Procurement and Logistics Manager , YAS Holding
Federico Arsenio Viray Jr
من قبل Federico Arsenio Viray Jr , MANAGING PARTNER , SEMACS INTERNATIONAL COMPANY

CREDIBILITY OF FINANCIAL STATUS OF CLIENT

CHANDRASEKHAR BASU
من قبل CHANDRASEKHAR BASU , MATERIAL COORDINATION MANAGER , FULL TIME EMPLOYEE Multinational Petroleum GROUP INDUSTRY, MILAN , ITALY

Tranperancy & Either party agreement