What is the Port number in windows used to Share files and folders (TCP or UDP)? ما رقم المنفذ المستخدم من ويندوز لمشاركة الملفات والمجلدات؟

تم إضافة السؤال من قبل Adel Jamil Omar Ibrahim , ICT, Computer Science Teacher , Tazkeya International Academy
تاريخ النشر: 2013/09/23
Jovin Deglus
من قبل Jovin Deglus , Manager/Head Of It , ZINET Software Solutions

only ports numbers0 to1024 are reserved for TCP and UDP applications